Tel.: +36 1 414 0173 | Fax: +36 1 416 0319
1158.Budapest, Késmárk u. 9. | transdanubio96@transdanubio96.hu

Raktározás

Igény esetén raktározás is biztositunk!

Alapvető célunk ügyfeleinek igényeinek maximális kiszolgálása, ezért a raktározási-logisztikai szolgáltatásokat is felvettük tevékenyégi körünkbe. A hagyományos raktározási-tárolási lehetőségeken túl vállaljuk az ehhez kapcsolódó valamennyi szolgáltatást: átcsomagolás, komissiózás, stb.

Több éves együttműködés során kialakított megbízható alvállalkozói körrel vállalunk komplett és részrakományok szállítmányozását Nyugat- és Közép-Európába, export és import viszonylatban egyaránt.

Az Európai Únió területén belül vállaljuk a háztól-házig költöztetést, igény esetén készséggel állunk rendelkezésre a rakodás megszervezésében is.

Minden esetben személyre szóló, egyedi árajánlatot készítünk.

A lehető legkedvezőbb megoldások belföldi áruszállítás esetén is. Megbízóink igényének megfelelően belföldi áruszállítást is végzünk. Igény esetén vállaljuk az import fuvarok során beérkező áruk kiszállítását Magyarország területén belül , valamint az az áruk raktározását is.

A Belföldi szállitási cim esetében is a néhány raklapos tételtől a nagyobb rész- és komplett rakományok házhozszállításának a megszervezése is napi feladataink részét képezi.

Cégünk erőssége, hogy a megbízásokat minden esetben rövid határidőn belül, kedvező fuvardíjon, költséghatékony módon, a megadott idő-intervallumon belül tudjuk teljesíteni.