Tel.: +36 1 414 0173 | Fax: +36 1 416 0319
1158.Budapest, Késmárk u. 9. | transdanubio96@transdanubio96.hu
Slide background
Slide background
Slide background

Bemutatkozás

Cégünk 1996-ban alakult, 100 %-ban magyar tulajdonosokkal. Rugalmas és költséghatékony módon vállaljuk normál és az ADR előírásai alá tartozó kiscsomagok, rész- és komplett rakományok szállítmányozását, költöztetést. Az eltelt közel 20 évben a vállalkozás folyamatos fejlődése alvállalkozóink és munkatársaink pontos, hatékony munkájának köszönhető. Ezt igazolja, hogy a cég alapítása óta megbízóink között a mikro és közepes méretű vállalkozások mellett multinacionális cégek is megtalálhatók.

Forduljanak hozzánk bizalommal, minden esetben megkeressük a lehető legkedvezőbb megoldást A mindennapi szóhasználatban sokszor összekeveredik a két kifejezés, és nem mindig olyan egyértelmű a különbség. A szállítmányozás szellemi tevékenység, ahol a szállítmányozó közvetítői szerepet lát el, partnerhálózatán keresztül megszervezi az áru szállításának módját, biztosítja a szükséges feltételeket, képviseli a megbízó érdekeit.

A fuvarozás tevékenysége tulajdonképpen maga a kiszállítási művelet, az áru helyváltoztatása, ahol kiszállítás a legtöbbször saját tehergépkocsival történik. Vállalkozásunk kiterjedt speditőr hálózatán keresztül látja el a szállítmányozás szolgáltatását, a fuvar útjának megszervezését, menedzselését. A feladat korrekt elvégzése érdekében mindig az áru jellegéhez mérten és a megrendelő igényeit szem előtt tartva választjuk ki a legmegfelelőbb fuvarozó céget. Kérjen ajánlatot!

A szállítmányozó feladata, hogy megbízóját tehermentesítse a sok utánajárástól és szervezést igénylő feladatoktól.

Ez a következőképpen történik:
az árutovábbítás optimális módjának megtervezése (útvonal, fuvarozási mód és eszköz megválasztása);
a megbízás végrehajtása ( a fuvareszköz megrendelés, a fuvarozási szerződés megkötése, a fuvarokmány kitöltése);
a küldemény követése;
esetleges károkkal kapcsolatos ügyintézés;
a megbízó helyett, a fuvaroztatóval szembeni, különböző eljárás ellátása;
igény szerint rakománybiztosítás megkötése
Miért jó döntés, ha minket választanak? Hivja Munkatársainkat!

Mert piaci versenytársaink többségétől eltérően mi nemcsak fuvarokat szervezünk hanem tanácsadással is segítjük megbízóinkat, akár olasz, angol vagy német nyelven
Mert kapcsolatrendszerünk által mindig a legkedvezőbb megoldást kínáljuk rakományuk célba juttatásához
Mert a nap 24 órájában fordulhatnak hozzánk kérdéseikkel
Mert nálunk nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos, így a feladatokat is minősített alvállalkozókkal látjuk el
Mert ingyenes konzultációval és egy jó kávéval várjuk Önt
Mert munkánk színvonalát talán az tükrözi a legjobban, hogy megbízóinkat hosszú évek óta partnereink között üdvözölhetjük

Az autóik nemzetközi szállítmányozáshoz kialakítottak?
Fel vannak szerelve különleges megbízásokhoz szükséges segédeszközökkel?

A teherautóink megvásárlásakor már törekedtünk arra, hogy a szállítmányozás során felmerülő minden speciális igénynek megfeleljenek. Teherutóink különböző méretűek és különböző méretű raktérrel rendelkeznek. Rendelkezünk olyan teherautóval is amely akár személy szállítására is alkalmas. Teherautóinkon nagy mennyiségben található pokróc, paplan, pléd amellyel a menet közben mozgó, súrlódó ingóságok levédhetőek. Rengeteg kötéllel rendelkeznek még rakodó kollégáink, hogy megfelelően stabil legyen a teherautón a bútorok lerögzítése. Minden autónk rendelkezik egy alapszintű szerszámkészlettel. Továbbá autóink rendelkeznek kiskocsival amely az dobozok, apróságok költöztetésénél nagyon meggyorsítja a rakodást. Kérjen ajánlatot!

Sofőrjeink, a szállítmányok nemzetközi utakon sem tévesztik el az uticélt. Autónk korszerű GPS segítségével tájékozódnak a leggyorsabb, a legtakarékosabb útvonalon.

Nemzetközi Szállítmányozás Cimkék

nemzetközi szállítmányozás, belföldi fuvarozás, költöztetés, szállítás, fuvarozás, költözés, akció, Németország, Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Svédország, Finnország, Norvégia, Anglia, Írország, Horvátország, Szerbia. Bilgária, Románia, Ukrajna, Oroszország, Svájc, Franciaország, Spanyolország, Kamion, Teherautó, Furgon, Tonna, Font, Tengeri, Légi, Vámkezelés, Sérülékeny, Törékeny, Nemzetközi, Külföldi, Hazai, Pótkocsi, Budapest, Buda, Pest, Pécs, Szeged, Szolnok, Győr, Miskolc, Szombathely, Bécs, Wien, Zalaegerszeg, Székesfehérvár, fuvarvállalás, Raktározás