Tel.: +36 1 414 0173 | Fax: +36 1 416 0319
1158.Budapest, Késmárk u. 9. | transdanubio96@transdanubio96.hu

Belföldi szállítmányozás

Természetesen Megbízóink igényének megfelelően egyaránt vállalunk belföldi áruszállítást is. Vállaljuk az import fuvarok során beérkező áruk kiszállítását Magyarországi cimre, valamint az áruk raktározását is. Megbízóink igényének megfelelően belföldi áruszállítást is végzünk. Igény esetén vállaljuk az import fuvarok során beérkező áruk kiszállítását Magyarország területén belül , valamint az az áruk raktározását is.

A belföldi viszonylat esetében is a néhány raklapos tételtől a nagyobb rész- és komplett rakományok házhozszállításának a megszervezése is napi feladataink részét képezi.

Cégünk erőssége, hogy a megbízásokat minden esetben rövid határidőn belül, kedvező fuvardíjon, költséghatékony módon, a megadott idő-intervallumon belül tudjuk teljesíteni.

Nemzetközi szállítmányozás Direkt és részrakós megoldások

Több éves együttműködés során kialakított megbízható alvállalkozói körrel vállalunk komplett és részrakományok szállítmányozását Nyugat- és Közép-Európába, export és import viszonylatban egyaránt.

Az Európai Únió területén belül vállaljuk a háztól-házig költöztetést, igény esetén készséggel állunk rendelkezésre a rakodás megszervezésében is.

Minden esetben személyre szóló, egyedi árajánlatot készítünk.
 • rakomány megtervezés
 • részrakományok összeállítása
 • komplett szállítmányok
 • veszélyes áruk szállítása
 • szállítmánybiztosítások
 • túlméretes
 • túlsúlyos
 • extra kezelést igénylő áruk továbbítása
 • optimalizált megoldások
 • belföldi szállitmányozás
 • nemzetkozi-szallitmanyozas
 • nemzetközi költöztetés
 • különleges árúk

Szállítmánybiztosítás

Tájékoztatásul az alábbiakban közöljük a jelenleg érvényben lévő biztosítási díjakat. Az alábbi díjtételek már tartalmazzák a háború és sztrájk kockázatok biztosításának díját is. A mindenkori minimális biztosítási díj bejelentett szállítmányonként EUR 25,00. Külön díjtétel alá tartoznak az elektronikai cikkek. Laptop, mobiltelefon áruküldemények külön megegyezés tárgyát képezik, a Biztosító egyedi hozzájárulás szükséges.

Minden szállítmányt a lehető legnagyobb gondossággal kezelünk, azonban az áruszállítás mindig kockázattal jár. Néha előfordulnak olyan tényezők, amik előre nem láthatóak és nem befolyásolhatóak, ezek vezethetnek a rakomány sérüléséhez vagy eltűnéséhez. A CMR biztosítás nem fedezi a nagy értékű (áruérték/kg > 8,335 SDR ≈ 10 EUR ) áruk szállítása során bekövetkezett károkat, ennek fedezésére mindenképpen javasoljuk szállítmánybiztosítás megkötését. (Kombi-kötvény – Áruforgalmi felelősségbiztosítás)

Az általunk megkötött Szállítmány- rakománybiztosítással gyakorlatilag minden nemzetközi viszonylatban szállított áru biztosítható, függetlenül annak fuvarozási módjától és a szállítási útvonaltól. Ez a biztosítási módozat az árutulajdonosi érdekek védelmét szolgálja, a szállított áruban bekövetkező, a szállítás rendes folyamatával összefüggésben felmerülő, véletlen és balesetszerűen bekövetkező károk, veszteségek megtérítésével. Szerződő lehet bármely magyarországi vállalkozás, illetve vállalkozó, aki az áru állagának megóvásában érdekelt (az áru tulajdonosa, szállítmányozó, fuvarozó stb.) Az Ön igényeihez igazodóan két fajta szerződés köthető: egy utas-, vagy keretszerződést.

Az egy utas szerződés A szerződés egy adott szállítmányra, rakományra, egy adott útvonalra vonatkozóan jön létre. A biztosítás díja a biztosított áruk jellegétől, a szállítási útvonalaktól, a csomagolástól, attól, hogy új vagy használt az áru, a fuvarozási módtól és a biztosítási fedezet mértékétől függ. Keretszerződés A teljes éves áruforgalom biztosítható, beleértve a teljes export és import forgalmat. A biztosítás díja a biztosított áruk jellegétől, a szállítási útvonalaktól, a teljes éves forgalom értékétől, a csomagolástól, attól, hogy új vagy használt az áru, a fuvarozási módtól és a biztosítási fedezet mértékétől függ.

Jelenlegi biztositási díjak

A szállítmányok díjtételei:Elektronikai cikkek
Európa területén belül1,2 o/oo2,5 o/oo
A világ többi területén1,8 o/oo3,5 o/oo
Az egykori szovjet utódállamok területén4,5 o/oomegegyezés szerint
Költözködési ingóság az egész világ területén4,0 o/oos
Hűtött áruk Európa területén belül2,5 o/oo
Hűtött áruk a világ többi területén3,0 o/oo
Hűtött áruk az egykori szovjet utódállamok területén5,0 o/oo
A világ többi részénmegegyezés szerint

KOMBI-KÖTVÉNY

A szállítmányok díjtételei:
Kártérítési limit: 50.000.000 Ft/kár
Éves limit:200.000.000 Ft/év
Önrész:50.000 Ft

Nemzetközi Szállítmányozás Cimkék

nemzetközi szállítmányozás, belföldi fuvarozás, költöztetés, szállítás, fuvarozás, költözés, akció, Németország, Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Svédország, Finnország, Norvégia, Anglia, Írország, Horvátország, Szerbia. Bilgária, Románia, Ukrajna, Oroszország, Svájc, Franciaország, Spanyolország, Kamion, Teherautó, Furgon, Tonna, Font, Tengeri, Légi, Vámkezelés, Sérülékeny, Törékeny, Nemzetközi, Külföldi, Hazai, Pótkocsi, Budapest, Buda, Pest, Pécs, Szeged, Szolnok, Győr, Miskolc, Szombathely, Bécs, Wien, Zalaegerszeg, Székesfehérvár, fuvarvállalás,