Tel.: +36 1 414 0173 | Fax: +36 1 416 0319
1158.Budapest, Késmárk u. 9. | transdanubio96@transdanubio96.hu

RAKTÁROZÁS

Szükség esetén raktározás is biztositunk! Célunk, hogy ügyfeleinket az igényeiknek maximálisan kiszolgáljuk, ezért vettük fel a raktározási-logisztikai szolgáltatásokat tevékenyégi körünkbe. Hagyományos raktározási-tárolási lehetőségeken túl, vállaljuk mindehhez kapcsolódó valamennyi szolgáltatást. Ilyenek például az átcsomagolás, komissiózás, stb.

Ezzel kapcsolatosan széles körben nyújtunk szolgáltatásokat: beérkező és kimenő áruk kezelése; mindenfajta termékek raktározása; szállítmányok egyedi igény szerinti összeállítása (komissiózás); visszáru- és/vagy készletkezelés; áruminták kezelése; csomagolás, átcsomagolás és címkézés; adatküldés és fogadás; tanácsadás.

Nemzetközi szállítmányozás Direkt és részrakós megoldások

Vállaljuk magánszemélyek esetén is, lakások, családi házak, irodák, raktárak komplett költöztetését. A bútorokat szakszerű szétszereljük alaposan becsomagoljuk. Évente több költöztetést is végzünk, bár specialitásunk a nemzetközi szállytmányozás. Ezek jelentős része Budapestről iduló költöztetés, de számos, országhatáron túli költöztetést is végeztünk már. Az Európai Unión belül bárhová vállalunk költöztetést, szállitmányozást. Jelentősebb költöztetéseknél, ingyenes helyszíni felmérés után pontosabb irányárat tudunk adni. Minden teherautónk természetesen rendelkezik mobiltelefonnal, melyen keresztül ingyenesen tudunk kommunikálni a hatékonyabb munkavégzés érdekében. A gépkocsivezetők, rakodókat szigorú szempontok szerint válogattuk ki. Munkatársaink jelentős része már több éve nálunk dolgozik. A következő országokba(ból) költöztettünk már: Ausztria, Németország, Franciaország, Anglia, Belgium, Dánia, Svédország, Spanyolország, Svájc, Lengyelország, Szlovákia.

Több éves együttműködés során kialakított megbízható alvállalkozói körrel vállalunk komplett és részrakományok szállítmányozását Nyugat- és Közép-Európába, export és import viszonylatban egyaránt.

Az Európai Únió területén belül vállaljuk a háztól-házig költöztetést, igény esetén készséggel állunk rendelkezésre a rakodás megszervezésében is.

Minden esetben személyre szóló, egyedi árajánlatot készítünk.
Mennyivel előbb kell időpontoot foglalni?

Természetesen minél előbb, annál jobb! Bár lehetséges, hogy az az utolsó pillanatban is tudunk fuvart vállalni, megoldást kínálni. Egyes napokon, jellemzően hamarabb telítődnek a helyek. Ilyen napok a hétvégék, a péntek, szombat, vasárnap. Népszerű költöztetési időszak továbbá a hónapok vége is. Ezek a napok is hamarabb telítődnek. Igy akik ilyen kiemelten népszerű időszakban szeretnének költözni, azoknak érdemes akár hetekkel előre az időpont lefoglalását. Legtöbbször elegendő 2-3 nappal a költöztetés előtt jelentkezni és akkor is tudunk megfelelő időpontot találni ügyeleinkeknek. Természetesen nem mindegy hogy egy 3 órás budapesti költöztetésről vagy egy egész napos országon átívelő költöztetésről van szól.

 • rakományok tervezés
 • részrakományok összeállítása
 • komplett szállítmányok
 • veszélyes áruk szállítása
 • szállítmánybiztosítás
 • túlméretes
 • túlsúlyos
 • extra kezelést igénylő áruk
 • belföldi szállitmányozás
 • nemzetkozi-szallitmanyozas
 • nemzetközi költöztetés
 • különleges árúk

Belföldi szállítmányozás

A lehető legkedvezőbb megoldások belföldi áruszállítás esetén is. Megbízóink igényének megfelelően belföldi áruszállítást is végzünk. Igény esetén vállaljuk az import fuvarok során beérkező áruk kiszállítását Magyarország területén belül , valamint az az áruk raktározását is.

A belföldi viszonylat esetében is a néhány raklapos tételtől a nagyobb rész- és komplett rakományok házhozszállításának a megszervezése is napi feladataink részét képezi.

Cégünk erőssége, hogy a megbízásokat minden esetben rövid határidőn belül, kedvező fuvardíjon, költséghatékony módon, a megadott idő-intervallumon belül tudjuk teljesíteni.

Az egész Európai Unió területén végzünk szállítást. Bármilyen raklapos, vagy darabárút elszállítunk, mennyiségtől és súlytól függetlenül. Lehet szó akár egy 10 kg-os doboz, Párizsból-Budapestre, vagy 40 tonna raklapos árúról Londonból-Milanóba történő elszállításáról, mi megoldjuk! Kiterjedt kapcsolati rendszerrel rendelkezünk, melynek segítségével, gyorsan és rendkívül kedvező áron tudunk nemzetközi szállítást végezni. Az EU bármely pontjáról 2-3 nap alatt Magyarországra szállítjuk áruját!

Minden megkezdett órát felszámolunk. Áraink az áfa-t nem tartalmazzák. A tévedés és az elírás jogát fenntartjuk. Vidéki költöztetés esetén díjaink telephelytől telephelyig értendők. Budapesti költöztetés esetén egy óra alapdíjat és minimum két óra munkát számolunk. Budapest melleti települések esetén egy óra visszautat is számolunk. A behajtási engedély díja, valamint parolási díjak, minden esetben az ügyfelet terhelik. Autóink gurtnival, kiskocsival, szerszám készlettel, mindennel ami egy költöztetéshez szükséges felszereltek.

Szállítmánybiztosítás

Tájékoztatásul az alábbiakban közöljük a jelenleg érvényben lévő biztosítási díjakat. Az alábbi díjtételek már tartalmazzák a háború és sztrájk kockázatok biztosításának díját is. A mindenkori minimális biztosítási díj bejelentett szállítmányonként EUR 25,00. Külön díjtétel alá tartoznak az elektronikai cikkek. Laptop, mobiltelefon áruküldemények külön megegyezés tárgyát képezik, a Biztosító egyedi hozzájárulás szükséges.

Minden szállítmányt a lehető legnagyobb gondossággal kezelünk, azonban az áruszállítás mindig kockázattal jár. Néha előfordulnak olyan tényezők, amik előre nem láthatóak és nem befolyásolhatóak, ezek vezethetnek a rakomány sérüléséhez vagy eltűnéséhez. A CMR biztosítás nem fedezi a nagy értékű (áruérték/kg > 8,335 SDR ≈ 10 EUR ) áruk szállítása során bekövetkezett károkat, ennek fedezésére mindenképpen javasoljuk szállítmánybiztosítás megkötését. (Kombi-kötvény – Áruforgalmi felelősségbiztosítás)

Az általunk megkötött Szállítmány- rakománybiztosítással gyakorlatilag minden nemzetközi viszonylatban szállított áru biztosítható, függetlenül annak fuvarozási módjától és a szállítási útvonaltól. Ez a biztosítási módozat az árutulajdonosi érdekek védelmét szolgálja, a szállított áruban bekövetkező, a szállítás rendes folyamatával összefüggésben felmerülő, véletlen és balesetszerűen bekövetkező károk, veszteségek megtérítésével. Szerződő lehet bármely magyarországi vállalkozás, illetve vállalkozó, aki az áru állagának megóvásában érdekelt (az áru tulajdonosa, szállítmányozó, fuvarozó stb.) Az Ön igényeihez igazodóan két fajta szerződés köthető: egy utas-, vagy keretszerződést.

Az egy utas szerződés A szerződés egy adott szállítmányra, rakományra, egy adott útvonalra vonatkozóan jön létre. A biztosítás díja a biztosított áruk jellegétől, a szállítási útvonalaktól, a csomagolástól, attól, hogy új vagy használt az áru, a fuvarozási módtól és a biztosítási fedezet mértékétől függ. Keretszerződés A teljes éves áruforgalom biztosítható, beleértve a teljes export és import forgalmat. A biztosítás díja a biztosított áruk jellegétől, a szállítási útvonalaktól, a teljes éves forgalom értékétől, a csomagolástól, attól, hogy új vagy használt az áru, a fuvarozási módtól és a biztosítási fedezet mértékétől függ.

Jelenlegi biztositási díjak

A szállítmányok díjtételei:Elektronikai cikkek
Európa területén belül1,2 o/oo2,5 o/oo
A világ többi területén1,8 o/oo3,5 o/oo
Az egykori szovjet utódállamok területén4,5 o/oomegegyezés szerint
Költözködési ingóság az egész világ területén4,0 o/oos
Hűtött áruk Európa területén belül2,5 o/oo
Hűtött áruk a világ többi területén3,0 o/oo
Hűtött áruk az egykori szovjet utódállamok területén5,0 o/oo
A világ többi részénmegegyezés szerint

KOMBI-KÖTVÉNY

A szállítmányok díjtételei:
Kártérítési limit: 50.000.000 Ft/kár
Éves limit:200.000.000 Ft/év
Önrész:50.000 Ft

Nemzetközi Szállítmányozás Cimkék

cargo, fuvar, teher, logisztika, ára, akció, nemzetközi szállítmányozás, nemzetközi költöztetés, olcsó, belföldi fuvarozás, költöztetés, szállítás, fuvarozás, költözés, akció, Németország, Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Svédország, Finnország, Norvégia, Anglia, Írország, Horvátország, Szerbia. Bilgária, Románia, Ukrajna, Oroszország, Svájc, Franciaország, Spanyolország, Kamion, Teherautó, Furgon, Tonna, Font, Tengeri, Légi, Vámkezelés, Sérülékeny, Törékeny, Nemzetközi, Külföldi, Hazai, Pótkocsi, Budapest, Buda, Pest, Pécs, Szeged, Szolnok, Győr, Miskolc, Szombathely, Bécs, Wien, Zalaegerszeg, Székesfehérvár, fuvarvállalás,